Your Content Goes Here

Your Content Goes Here

Your Content Goes Here

Alla voit tutustua avoimiin työpaikkoihimme.

Jos meillä ei juuri nyt ole hakua auki, niin voit lähettää meille avoimen hakemuksesi osoitteeseen rekry@awanic.fi. Kerro hakemuksellasi, millaisista työtehtävistä olet kiinnostunut Awanicilla. Käymme säännöllisesti avoimia hakemuksia läpi ja olemme sinuun yhteydessä, jos sinua kiinnostavia tehtäviä avautuu. Antamiasi tietoja käsitellään rekrytointiprosessissa luottamuksellisesti Awanicin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Awanic Oy hakee asiakaspalveluhenkistä henkilöä verkkokoulutuksen asiakas- ja tukipalveluun!

Teemme tietokantapohjaisia tuotteita turvallisuuden ja laadun hallintaan. Esimerkkeinä potilas- ja työturvallisuuteen liittyvien vaaratapahtumien raportointiin tarkoitettu HaiPro-sovellus, joka on käytössä yli 200:ssa sosiaali- ja terveydenhuollon yksikössä kautta maan. Lisäksi tarjoamme verkkokoulutusmateriaaleja lääkehoitoa toteuttavalle sosiaali- ja terveydenhuoltoalan henkilöstölle. Pyrimme edistämään potilasturvallisuutta, työturvallisuutta, tietoturvallisuutta ja toimitilojen turvallisuutta. Tuotteillamme on vakaa, laaja ja koko ajan laajentuva asiakaskunta. Pääosa asiakkaistamme on julkisia organisaatioita kuten sairaanhoitopiirejä ja kuntia/kaupunkeja, mutta kasvavissa määrin myös yksityisiä yrityksiä.

Meillä saat mahdollisuuden tehdä merkityksellistä työtä. Pääset näkemään oman työsi jäljen konkreettisesti ja pääset vaikuttamaan asioihin. Työajat ja -tavat ovat meillä joustavat. Tällä hetkellä teemme pääasiassa etätöitä, mutta toimistomme sijaitsee Tampereen keskustassa.

Verkkokoulutuksen asiakas- ja tukipalvelutehtävissä odotamme Sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta, hyvää ongelmanratkaisukykyä sekä halua ja kykyä uuden oppimiseen. Arvostamme kokemusta Moodle- ja verkkokauppaympäristöistä (MyCashflow), yhteistyötaitoja ja joustavaa asennetta. Hyvä ruotsinkielen taito katsotaan eduksi ja erityisen hienoa on, jos sinulla on kokemusta lääkehoidon osaamisen varmistamisen käytännöistä.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä osoitteesta rekry@awanic.fi, jonne voit myös lähettää hakemuksesi ansioluetteloineen. Kerro samalla, haetko ensisijaisesti osa- vai kokoaikatyötä. Työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Tietojärjestelmät

tuotteet@awanic.fi

010 2195 700
(ark. 09-17:00)

Verkkokoulutukset

love@awanic.fi

save@awanic.fi

tietosuojapassi@awanic.fi

Sopimukset, tarjoukset & kurssitiedustelut
010 2195 701
(ark. 09-16:00)

Ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä LOVe-tukeen, yhteystiedot löydät tunnusviestistäsi. Voit tehdä tukipyynnön myös sähköpostitse:

lovetuki@awanic.fi

Ota Yhteyttä!

Kiitos yhteydenotostasi! Palaamme asiaan mahdollisimman pikaisesti
Jostain syystä lähettäminen ei onnistunut. Kokeile myöhemmin uudestaan.

Awanic Oy

Y-tunnus: 2190408-4
etunimi.sukunimi@awanic.fi
Rautatienkatu 20 C 26
33100 Tampere

Olemme siirtyneet COVID-19-tilanteen vuoksi pääasiassa etätyöskentelyyn. Voit sopia käynnin toimistollamme yhteydenottolomakkeen kautta.

Seuraa meitä myös LinkedInissä!

Luotettava kumppani logo